Go back

PRAKTISCHE INFO: SK BEVEREN – BEERSCHOT (14/04)

Foto: Brent Jolie

Zondag (14/04) nemen onze Leeuwen het in het eigen Freethielstadion op tegen Beerschot. De wedstrijd vindt plaats om 13.30 uur. Alle praktische info omtrent deze partij kan je op deze pagina terugvinden.

TICKETING

Via skb.roboticket.com kunnen SKB-supporters, geregistreerd voor 1 maart 2024, een ticket aankopen. Tickets kunnen tot en met vrijdag 12 april aangeschaft worden. Op wedstrijddag zullen de loketten dus niet geopend zijn.

Voor bezoekende fans geldt een verplichte buscombiregeling. Via erkende supportersclubs kunnen tickets voor het uitvak aangekocht worden.

Opgelet! Tickets van bezoekende fans in thuisvakken zullen zonder terugbetaling geannuleerd worden. Bij het betreden van het stadion zal tevens een identiteitscontrole plaatsvinden.

LUXE BRUNCH

Door het vroege aanvangsuur wordt het gebruikelijke President’s diner vervangen door de Luxe Brunch. In dit arrangement is net als bij het diner een all-in drankformule inbegrepen. Dit forfait bevat alle gewone dranken (geen sterke drank) tot de rust. U hebt de keuze uit bier, frisdrank, koffie, water en huiswijn. In de rust ontvangt u uw laatste drankje.

Aangezien deze wedstrijd als een risicowedstrijd wordt beschouwd, verlopen de inschrijvingen (met voorafbetaling) via skb.roboticket.com.

De Luxe Brunch kan enkel gecombineerd worden met een businessticket in vak B (€30). Indien u niet over een abonnement in vak B beschikt, selecteert u tijdens het bestelproces ‘Luxe Brunch MET ticket’. Abonnees kiezen voor ‘Luxe Brunch ZONDER ticket’.

Opgelet! Ook businesstickets (vak B) kunnen zonder terugbetaling geannuleerd worden.

BRASSERIE THEMACAFÉ

Meer zin in een heerlijke klassieker? Voor de wedstrijd tegen BEERSCHOT ontvangen we jullie in het themacafé vanaf 11.30 uur. Inschrijven voor dit arrangement kan nog tot en met woensdag 10 april via skb.roboticket.com.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen zondag de stadiondeuren om 12.00 uurDe Boiteurs warmen jullie voorafgaand aan de partij op in de fanzone.

Na de match kunnen jullie terecht in onze businesszaal. Vanaf 16.15 uur (1 uur na de match) openen we er de deuren voor supporters uit andere vakken. Patrick De Zwart is hier de DJ van dienst.

Zoals steeds verwelkomen we ook opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Hans Belligh als special guest nog eens aan de aftrap.

DONEER JE BEKER EN STEUN DE BRON/DE STROOM

De Bron en De Stroom zijn voorzieningen binnen Zorgpunt Waasland die dag- en woonondersteuning bieden aan volwassenen met een verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel.

Wil je hun werking graag steunen? Doneer dan zondag je beker! Wij bezorgen hen de opbrengst.

Klik HIER om meer over De Bron en De Stroom te weten te komen.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

Tot zondag!