Go back

SK BEVEREN – BEERSCHOT (14/04): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (14/04) staat in het Freethielstadion de topper tegen Beerschot op het programma. Om 13.30 uur fluit scheidsrechter Ken Vermeiren de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Nick Senecaut en Wouter Cochet. Hannes De Couvreur is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Afgelopen weekend verzekerde Beerschot zich in Oostende van promotie. Met 56 punten staan de Antwerpenaren helemaal bovenaan het klassement. Het resultaat van de partij tussen Dender en Zulte Waregem zal bepalen of de Ratten zich vanavond reeds kampioen mogen noemen.

Onze Leeuwen hebben met nog twee wedstrijden te gaan nog steeds een waterkans op een plek in de top 6, al hebben ze hun lot niet meer in eigen handen. De resultaten van dit weekend zullen bepalen of geel-blauw al dan niet nog kans maakt op een play-offticket.

PRAKTISCHE INFO

De ticketverkoop voor deze match werd in overleg met de veiligheidsdiensten afgesloten op vrijdag 12 april. Op wedstrijddag zullen de loketten dan ook gesloten blijven. De stadiondeuren openen om 12.00 uur. Voorafgaand aan de partij verzorgen De Boiteurs de sfeer in de fanzone.

SELECTIE

Louis Verstraete slikte afgelopen weekend zijn tiende gele kaart van dit seizoen. Hierdoor is hij automatisch geschorst voor de laatste twee speeldagen van de reguliere competitie.

Voor de wedstrijd van speeldag 29 wordt gerekend op onderstaande 22 Leeuwen.