Go back

SK BEVEREN – RSCA FUTURES (05/04): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Vrijdag (05/04) ontvangt SKB RSCA Futures op de Freethiel. De wedstrijd vindt plaats om 20.00 uur. Alle praktische info omtrent deze match kan je in onderstaand bericht terugvinden.

TICKETING

Tickets voor deze partij kunnen zoals steeds eenvoudig aangekocht worden via skb.roboticket.com.

Op DEZE pagina leggen we jullie alles haarfijn uit. Indien iets toch niet lukt, kan steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk verder te helpen.

Een ticket aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (03/04), donderdag (04/04) en vrijdag (05/04) telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd kan je eveneens terecht aan het onthaal én de loketten.

Hou bij aankopen aan het onthaal/loket wel rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Wie vrijdag komt genieten van het President’s Diner is welkom vanaf 17.30 uur. De inschrijvingen voor dit smaakvolle menu verlopen via DEZE pagina.

Bij het President’s Diner wordt gewerkt met een ‘all-in drankformule‘. Tot de rust zijn alle dranken inbegrepen. Voor het President’s Diner kan ingeschreven worden tot donderdag 4 april om 12.00 uur.

Brasserie Themacafé opent om 18.00 uur de deuren. Dit keer kan er genoten worden van heerlijke lasagne! Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com tot en met woensdag 3 april.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen vrijdag de stadiondeuren om 18.30 uurLooz it warmt jullie voorafgaand aan de partij op in de fanzone.

Na de match kunnen jullie terecht in onze businesszaal. Vanaf 22.15 uur openen we er de deuren voor supporters uit andere vakken. Manussa is hier de DJ van dienst.

Zoals steeds verwelkomen we ook opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Jan Hoebeeck als special guest nog eens aan de aftrap.

DONEER JE BEKER EN STEUN RAAKZAAM

Raakzaam is een organisatie die expert is in het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking. Zo wordt er ondersteuning geboden op vlak van wonen, dagbesteding, werken en thuisbegeleiding. Op hun sites in Beveren, Sint-Niklaas en Stekene begeleiden ze meer dan 300 mensen.

Wil je Raakzaam graag steunen? Doneer dan vrijdag je beker! Wij bezorgen hen de opbrengst.

Meer info: www.raakzaam.be

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

Tot vrijdag!