FIETSPARKEERPLAN MEERMINNENDAM

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen geldt vanaf zondag (24/09/2023) in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de start van de wedstrijd verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

In DEZE bijlage kan je alle details terugvinden.

NAAR DE FREETHIEL

Antwerpen

Op de Antwerpse ring rijdt u door de Kennedytunnel richting Gent. Daarna neemt u op de E17 de afrit Haasdonk. Na de afrit slaat u rechtsaf en volgt u de Bergstraat. Aan de T-splitsing slaat u rechtsaf in de Willem Van Doornickstraat, en vervolgens linksaf in de Zandstraat-Haasdonksebaan tot aan het kruispunt Vijfstraten. Dit kruispunt steekt u over, in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens slaat u op het einde van de straat rechtsaf in de Lindenlaan. Na enkele honderden meter vindt u rechts de ingang naar het Stadionplein en de bezoekersparking.

Knokke

Op de N49/E34 Knokke-Antwerpen richting Beveren neemt u afrit 10 Vrasene. Aan de afrit slaat u rechtsaf richting Vrasene/centrum Beveren. Aan de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf. Dan volgt u Brugstraat-Mosselbank-Zillebeek. Ter hoogte van het kruispunt slaat u rechts af in de Elzestraat en aan het volgend kruispunt linksaf in de Lindenlaan. Daar neemt u rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

Brussel

Vanuit Brussel heeft u enkele mogelijkheden. Ofwel neemt u de E19 Brussel-Antwerpen tot u op de Antwerpse ring bent. Van daaruit kan u de wegbeschrijving ‘Komende van Antwerpen’ volgen. Ofwel neemt u de A12 Brussel-Boom-Antwerpen. In Willebroek neemt u de N16 Mechelen-Sint-Niklaas. Deze volgt u totdat u in Sint-Niklaas de E17 kunt oprijden richting Antwerpen. Vanaf hier kunt u de wegbeschrijving ‘Komende van Gent’ volgen. Ofwel neemt u de E40 richting Gent. En dan kunt u vanaf daar eveneens de wegbeschrijving ‘Komende van Gent’ volgen.

Gent

U neemt de E17 richting Antwerpen en aan afrit 15A Steendorp/Haasdonk verlaat u de snelweg. Aan de afrit slaat u linksaf richting Haasdonk. Aan de eerstvolgende T-splitsing slaat u rechtsaf richting Haasdonk centrum. Aan het volgende kruispunt volgt u links mee richting Beveren. Daarna blijft u altijd deze baan volgen, over de spoorweg, totdat u aan de verkeerslichten van Vijfstraten bent. Dit kruispunt steekt u recht over in de Pastoor Steenssensstraat en vervolgens slaat u op het einde van de straat rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt u rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.