Go back

SKB CUP 2024 (20/03): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Valy Van de Merlen & Maarten Van Mieghem - Foto & video: Geoffrey Auret

Op woensdag 20 maart vindt in het Freethielstadion de jaarlijkse SKB Cup plaats. In dit scholentornooi waarbij Fair Play centraal staat nemen 17 Beverse scholen het in een sportieve strijd tegen elkaar op. Om deze dag vlot te laten verlopen, lijsten we in dit bericht alle belangrijke info op.

TIMING

Op woensdag 20 maart ontvangen we alle deelnemende scholen vanaf 13.00 uur op het Stadionplein aan de info- en aanmeldingsstand (t.h.v. Action). De wedstrijden gaan om 14.00 uur van start. De medaille-uitreiking is voorzien omstreeks 16.30 uur, nadien vindt om 17.00 uur de finale plaats.

13.00 uur Aankomst scholen
14.00 uur Start poulefase
16.15 uur Voorziene einde poulefase
16.30 uur Medaille-uitreiking en uitreiking Fairplaybeker SKB Cup 2024
17.00 uur Finale
17.15 uur Uitreiking beker sportieve winnaar SKB Cup 2024

 

TRIBUNE

Leerlingen, leerkrachten en familieleden nemen plaats in vakken F, G en H van tribune 3 (kant Themacafé). Deze tribune is bereikbaar via ingang Meerminnendam. Het is niet toegelaten om in tribunes D en E achter het doel plaats te nemen!

Tijdens de wedstrijden mogen enkel ploegen die op dat moment een wedstrijd afwerken het veld betreden. Wie niet speelt, neemt plaats in de tribune. Ouders zijn tijdens het tornooi niet op het terrein toegelaten.

ETEN & DRINKEN

Voor dit event wordt in de fanzone een drankpunt én een foodtruck voorzien. Dranken worden betaald door gebruik te maken van een consumptiekaart, betalingen aan de foodtruck gebeuren cash.

DEELNEMENDE SCHOLEN

GBS De Droomwolk, GBS Lindenlaanschool, De Zonnepit, OLVG Melsele, GVBS Sint-Lodewijk, GBS De Toren, GVBS Sancta Maria, GBS Kallo, VBS De Verrekijker, GVBS Sint-Martinus, GVBS Wonderwijs, GVBS Wegwijzer, GBS De Oogappel, GO! Basisschool De Bever, Leefschool De Wollewei, GBS De Zeppelin Haasdonk en GBS Centrumschool Beveren

FAIR PLAY

Fair Play is een zeer belangrijk onderdeel van dit tornooi. Bekijk in onderstaand filmpje de oproep van A-kernspeler Alexander Corryn.

Tot morgen!