Go back

SK BEVEREN – PATRO EISDEN (15/03): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen gaat de 26ste speeldag van de Challenger Pro League van start. SKB neemt het daarin op tegen Patro Eisden. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Laurent Willems de partij op gang. Via skb.roboticket.com heb je in VVK al een ticket voor deze match voor slechts €5!

VOORBESCHOUWING

Geel-blauw pakte vorig weekend in de absolute slotfase een levensbelangrijke driepunter. Door het doelpunt van Koyalipou in de laatste minuut van de partij blijven onze Leeuwen in de running voor een plaats in de top 6.

Tegenstander Patro Eisden bezet momenteel die felbegeerde zesde stek. Morgen staat dus een onvervalste ‘zespuntenmatch’ op het programma, want beide teams doen bij een overwinning een gouden zaak in de stand.

Het seizoen van Patro Eisden mag gerust indrukwekkend genoemd worden. De promovendus maakt immers niet zomaar aanspraak op een ticket voor de play-offs. Op de derde speeldag werden onze Leeuwen zelf geconfronteerd met de sterkte van het Limburgse team. In Maasmechelen werd het 2-1 na een doelpunt van Corstjens drie minuten voor tijd.

De afgelopen weken werden bij Patro voornamelijk gekenmerkt door talrijke puntendelingen. Tussendoor trokken ze ook nog aan het langste eind tegen SL16, Francs Borains en Lierse.

Benieuwd wie morgen omstreeks 21.45 uur het zegegebaar mag maken!

TICKETING

De loketten zullen op wedstrijddag geopend zijn. Toch raden we iedereen aan tickets steeds op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor vermijd je wachtrijen én de extra administratiekost van €5/ticket.

Meer praktische info lees je op DEZE pagina.

SELECTIENIEUWS

Coach De Decker rekent morgen op onderstaande 21 Leeuwen. Anthony Limbombe is er niet bij. Hij kreeg tegen Seraing zijn vijfde gele kaart van dit seizoen en moet een speeldag vanuit de tribune volgen.