Go back

SK BEVEREN – PATRO EISDEN (15/03): PRAKTISCHE INFO

Vrijdag (15/03) ontvangt SKB Patro Eisden op de Freethiel. De wedstrijd vindt plaats om 20.00 uur. Alle praktische info omtrent deze match kan je in onderstaand bericht terugvinden.

TICKETACTIE

Wie vrijdag onze Leeuwen mee wil aanvuren tegen Patro is er al bij vanaf €5! In VVK betaal je voor een ticket in vak C, E, F, G en H via skb.roboticket.com slechts €5, een ticket in vak B kost €30, de all-in VIP-formule (met ticket in vak B) €65.

Voorwaarden:

  • Deze actie is enkel geldig via skb.roboticket.com. Aan het onthaal of de loketten betaal je de vaste extra administratiekost van €5/ticket.
  • All-in drankformule: Enkel geldig op gewone dranken (zie prijslijst) als bier, frisdrank, water en huiswijn.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Wie vrijdag komt genieten van het President’s Diner is welkom vanaf 17.30 uur. De inschrijvingen voor dit smaakvolle menu verlopen via DEZE pagina.

Bij het President’s Diner wordt gewerkt met een ‘all-in drankformule‘. Tot de rust zijn alle dranken inbegrepen.

Brasserie Themacafé opent om 18.00 uur de deuren. Dit keer kan er genoten worden van heerlijke hamburgers! Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

De inschrijvingen voor de diners lopen tot en met donderdag 14 maart.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen vrijdag de stadiondeuren om 18.30 uurDe Bouteurs brengen jullie in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Stadion-DJ Cloudgrinder draait na de match een set in café E, DJ Patrick De Zwart kiest de platen in onze businesszaal. Vanaf 22.15 uur zijn ook supporters uit andere vakken hier welkom.

GOED DOEL: GFC SK BEVEREN

Vrijdag kan je na de wedstrijd tegen Patro Eisden onze G-ploeg steunen door een heerlijk koekjespakket aan te schaffen.

Deze koekjes kunnen na het laatste fluitsignaal aangekocht worden ter hoogte van uitgang Meerminnendam (kant fanzone), in café C (vak C) en in onze businesslounge (vak B).

Ook de opbrengst van de gedoneerde bekers zal geschonken worden aan GFC SK Beveren ter ondersteuning van hun algemene werking.

KSK BEVEREN – HRS HAASDONK

Op zaterdag 23 maart neemt KSK Beveren het om 20.00 uur in het Freethielstadion op tegen Herleving Red Star Haasdonk. Vrijdag kunnen aan de loketten van de Meerminnendam vanaf 18.45 uur tickets in VVK (€7) voor deze partij worden aangekocht.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

Tot vrijdag!