PRESIDENT’S DINER / LUXE BRUNCH MET ALL-IN DRANKFORMULE


Bij elke thuiswedstrijd kan op de Freethiel genoten worden van het President’s Diner.
Net als de voorbije seizoenen worden jullie in de businessruimte meteen verwelkomd met een heerlijk glaasje Champagne. Nadien laat onze chef u genieten van een smaakvol viergangendiner.

Na een lekker hapje volgt een voorgerecht, hoofdgerecht en tenslotte een dessert. Ook een koffie mag uiteraard niet ontbreken. Na de wedstrijd geniet u van een puntzakje Remo-Frit frietjes, de afterparty maakt de avond helemaal compleet.

Vanaf het seizoen ’23-’24 is in dit arrangement opnieuw een all-in drankformule inbegrepen. Dit forfait bevat alle gewone dranken (geen sterke drank) tijdens uw diner tot de rust. U hebt de keuze uit bier, frisdrank, water en huiswijn. In de rust ontvangt u uw laatste drankje. De laatste bestelling geeft u voor de rust door via het bestelformulier.

U geniet van dit arrangement voor €95 per persoon. Er kan met de kaart betaald worden of op factuur.

 

SK BEVEREN – BEERSCHOT VA (ZO. 14/04) OM 13.30 UUR

  • Er zijn in onze businessruimte zo’n 400 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!
  • Voor de wedstrijd tegen BEERSCHOT ontvangen we u graag via de centrale inkomhal om 11.00 uur.
  • Inschrijven voor dit arrangement kan nog tot donderdag 11 april om 12.00 uur via onderstaand inschrijvingsformulier.

Door het vroege aanvangsuur wordt bij deze wedstrijd het President’s Diner vervangen door een Luxe Brunch. In dit arrangement is net als bij het diner een all-in drankformule inbegrepen. Dit forfait bevat alle gewone dranken (geen sterke drank) tot de rust. U hebt de keuze uit bier, frisdrank, water en huiswijn. In de rust ontvangt u uw laatste drankje.

De Luxe Brunch gaat van start om 11.00 uur. Klik HIER om te reserveren.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Via dit formulier kan u zich inschrijven voor het President’s Diner. Uw inschrijving dient minimaal twee dagen voor aanvang van de wedstrijd doorgegeven te worden.

Vergeet zeker niet in te geven hoeveel tickets u nog nodig hebt. Deze zullen op wedstrijddag aan het onthaal klaarliggen. Vanaf 2023 verplicht de Pro League ons alle tickets op naam te verkopen. Gelieve het inschrijvingsformulier daarom zo correct mogelijk in te vullen.

Alvast bedankt!

Opgelet! Dit formulier wordt niet gebruikt voor de wedstrijd tegen Beerschot. Om in te schrijven voor de Luxe Brunch van speeldag 29 klik op DEZE link.

 

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor het President's Diner. In de loop van volgende week komt het formulier terug online voor komende wedstrijd(en).