Go back

WIM DE DECKER VERLAAT DE FREETHIEL

Foto's: Belga Image

SK Beveren stopt de samenwerking met hoofdtrainer Wim De Decker met onmiddellijke ingang. De club neemt deze beslissing na de tegenvallende resultaten en het niet behalen van de vooropgestelde doelen. We willen Wim bedanken voor zijn inzet en energie de afgelopen tijd. We wensen hem, zowel op sportief als persoonlijk vlak, het allerbeste toe.

Assistent-trainers Eric Hellemons en Flavien Le Postollec zullen samen met fysiektrainer Frederik Bracke, videoanalist Johan Verelst en keeperstrainer Kenny Steppe voorlopig de sportieve taken overnemen.

WIM DE DECKER LEAVES THE FREETHIEL

SK Beveren is ending the cooperation with head coach Wim De Decker with immediate effect. The club takes this decision after disappointing results and not achieving the set goals. We would like to thank Wim for his commitment and energy in recent times. We wish him all the best, both professionally and personally.

Assistant coaches Eric Hellemons and Flavien Le Postollec, along with physical coach Frederik Bracke, video analyst Johan Verelst, and goalkeeper coach Kenny Steppe, will temporarily take over the sporting duties.