JONGE LEEUWEN SPELEN GELIJK TEGEN FRANCS BORAINS

Op speeldag 22 ontving geel-blauw Francs Borains in eigen huis. Net als in heel wat voorafgaande partijen vielen er opnieuw veel doelpunten te noteren.

De bezoekers kwamen vlak voor rust op voorsprong en leken, ondanks een dominante partij van onze Leeuwen, lange tijd op weg naar de overwinning. In het slot deden onze youngsters de match toch nog helemaal kantelen. SKB boog de achterstand in amper 7 minuten tijd om in een voorsprong via Struylaart en Zaman. Toch werd het alsnog geen driepunter voor de troepen van coach Selleslags. Francs Borains vond in de extra time ook nog de weg naar doel. Eindstand: 2-2.