Go back

SKB, TEAMCENTER BV EN JAKO SLAAN HANDEN IN ELKAAR

SK Beveren is verheugd jullie een nieuwe sponsorovereenkomst te kunnen aankondigen. Geel-blauw en Teamcenter BV slaan de komende drie seizoenen de handen in elkaar. Bij deze samenwerking werd Jako uitgekozen als betrouwbare derde partner.

Het afgelopen seizoen werkten SK Beveren en Teamcenter BV reeds intensief samen. De teamwearspecialist nam in het seizoen ’22-’23 de logistiek en het drukwerk van de teamkleding voor haar rekening. Door deze nieuwe overeenkomst wordt vanaf dit seizoen de samenwerking nog verder uitgebreid en versterkt.

TEAMCENTER BV

Teamcenter BV werd in 1998 in het Waasland opgericht. Het bedrijf maakte naam en werd de toonaangevende partner op vlak van sportkledij in de regio. Na het succes in België werd in Zeeland een tweede filiaal geopend. Eind dit jaar plant Teamcenter BV de opening van een derde vestiging in de Nederlandse provincie Brabant.

CEO Michel Leonhart en CFO/COO Sara Batens leiden Teamcenter BV vanuit de hoofdzetel in Beveren (Stadionplein 5). Samen met hun zes vaste medewerkers en een vijftiental parttime werkkrachten gaan ze onder het motto #weareteam enthousiast de samenwerking met SK Beveren aan!

JAKO

JAKO werd in 1989 opgericht in het Duitse Mulfingen. Sindsdien groeide het merk uit tot een grote speler op de teamwearmarkt. Ondertussen voorziet JAKO meer dan 100 000 clubs in meer dan 50 landen van teamsportkledij. JAKO beschikt over een zeer uitgebreid gamma waarin iedereen zijn of haar gading vindt: van amateurs tot topsporters, van de allerkleinsten tot de veteranen.

Door de sponsorovereenkomst met Teamcenter BV zullen onze Leeuwen de komende drie seizoenen schitteren in de kledij van dit gerenommeerde Duitse sportkledingmerk.