Go back

PRAKTISCHE INFO OEFENWEDSTRIJDEN

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Gilles Van der Coelden

KV KORTRIJK – SK BEVEREN

Zaterdag (1/7) staat de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. Kortrijk wijzigde in de loop van de week de locatie van deze vriendschappelijke partij.

Hierdoor zal de match niet in Harelbeke, maar wel in Kortrijk plaatsvinden.

De wedstrijd zal in het Guldensporenstadion, waar nog geen supporters toegelaten zijn, vanaf 17.00 uur achter gesloten deuren worden afgewerkt.

SVELTA MELSELE – SK BEVEREN 

Dinsdag (4/7) volgt meteen een tweede wedstrijd. In Melsele kunnen jullie onze Leeuwen dit seizoen voor het eerst aan het werk zien. De wedstrijd vindt plaats om 19.00 uur.

Tickets kosten €10, -15 jarigen betalen slechts €5.

SK BEVEREN – KV MECHELEN

Op zaterdag 8 juli nemen onze Leeuwen het om 16.00 uur op tegen KV Mechelen.

Na overleg met lokale overheid en risicoanalyses van de verschillende politiezones werd geen goedkeuring verkregen om de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen KV Mechelen met publiek te spelen. De wedstrijd zal plaatsvinden achter gesloten deuren op een nader te bepalen locatie. Na de wedstrijd kunnen jullie uiteraard een verslag verwachten op onze website en socials.

OH LEUVEN – SK BEVEREN

De wedstrijd tegen Leuven van woensdag 12 juli (15.00 uur) zal door terreinproblemen niet in Leuven, maar in Tubeke gespeeld worden. Hierdoor zal de match doorgaan achter gesloten deuren.

ZOMERSTAGE

Ondertussen zijn de tegenstanders voor de oefenduels op de zomerstage bekend.

Op woensdag 19 juli neemt SKB het op tegen Maccabi Netanya. Drie dagen later, op zaterdag 22 juli, volgt een ontmoeting met ADO Den Haag.

Beide wedstrijden zullen achter gesloten deuren afgewerkt worden.