Go back

STOCKVERKOOP ZONDAG 2 JULI

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Brent Jolie

Zondag 2 juli organiseert SK Beveren een nieuwe stockverkoop. Deze verkoop zal plaatsvinden in businesszaal A van de hoofdtribune. Kom langs tussen 10.00 uur en 16.00 uur en scoor unieke stuks aan zeer scherpe prijzen.

Na eerdere succesvolle edities organiseert de club ook dit jaar een nieuwe stockverkoop. Opnieuw zullen heel wat unieke stuks aan zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Van sportkledij (wedstrijdshirts, trainingsmateriaal, ballen, …) tot gadgets (mutsen, brooddozen, sjaals, sleutelhangers, vaandels, lanyards, meetlatten, pennen, mutsen, …), er is voor ieder wat wils. Bovendien kunnen die dag ook abonnementen aangekocht worden.

Bent u uit de buurt? Maak het uzelf makkelijk en spring op de fiets. Indien u met de wagen komt, kan u gebruik maken van de hoofdparking (Stadionplein). De stockverkoop vindt plaats in businesszaal A op de tweede verdieping van het hoofdgebouw.

Betalen kan eenvoudig met Bancontact. Vergeet dus zeker je bankkaart niet mee te nemen.

STOCKVERKOOP 2023

Wanneer?
Zondag 2 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur

Waar?
Zaal A, hoofdtribune

Parkeren?
Parking 1, Stadionplein, bereikbaar via de Lindenlaan

Hoe betalen?
Betalen kan enkel met Bancontact!