Go back

SEIZOEN ’23-’24 NU ECHT VAN START GEGAAN

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Gilles Van der Coelden

De vakantie zit er op, de voorbereiding op het nieuwe seizoen is nu echt van start gegaan. Coach De Decker verwelkomde zijn spelers vandaag voor het eerst op het trainingsveld. Samen met assistenten Frederik Bracke, Sven Van der Jeugt, Flavien Le Postollec en Johan Verelst leidde hij de eerste groepstraining van het nieuwe seizoen.

De vaste aanhang keek de ogen uit en telde 24 aanwezige spelers. De zestien A-kernspelers kregen op de eerste veldtraining het gezelschap van acht jongeren. Na de opwarming lag de focus op passing en balgevoel. Nadien volgden nog enkele wedstrijdvormen.

Louis Verstraete hield het bij een individuele veldtraining. De middenvelder revalideert nog steeds van de enkelblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Lierse. Nieuwkomer Kyeremateng ondervindt momenteel last van zijn teen. Verwacht wordt dat de aanvaller later deze week zal kunnen aansluiten bij de groepstrainingen.

Het volledige trainingsschema kan je steeds HIER terugvinden.

Volgende spelers tekenden present op de eerste veldtraining van dit seizoen:

Doelmannen:
Beau Reus, Brent Gabriƫl, Jorn Brondeel

Verdedigers:
Jakov Filipovic, Alexander Corryn, Dries Wuytens, David Hrncar

Middenvelders:
Malick Fall, Louis Verstraete, Everton Luiz, Sander Coopman

Aanvallers:
Gabriel Kyeremateng, Thierno Barry, Mauro Trari, Jerome Ngom Mbekeli, Mathis Servais

U21/testspelers:
Mathis Beniest, Amine Belhadj, Fabio Rietdijk, Yao Kipre Anicet, Huseyin Erturck, Bilal Talal, Kemo Soumahoro, Nadir El Majdoub