Go back

VOORBEREIDING GAAT MAANDAG VAN START

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Jens Cappaert

Vandaag (22/6) werd met de medische testen het startschot van het nieuwe seizoen gegeven.

Maandag (26/6) begint het echte werk, want dan staat de eerste veldtraining op het programma. Die dag zal ook het volledige trainingsschema van de eerste week op de website verschijnen. Dit schema zal net als de afgelopen jaren steeds wekelijks vrijgegeven worden.

Zaterdag (1/7) staat meteen de eerste oefenwedstrijd op het programma. Kortrijk is de allereerste tegenstander, later volgen nog ontmoetingen met Svelta Melsele, OH Leuven en Willem II. Op 17 juli vertrekken onze Leeuwen een week op stage. Ook op Nederlandse bodem zullen twee oefenwedstrijden worden afgewerkt.

Meer info over de oefenwedstrijden volgt asap!