Go back

DRIES WUYTENS TWEE JAAR LANGER BIJ GEEL-BLAUW

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's & visual: Geoffrey Auret

SK Beveren bereikte met Dries Wuytens (32) een overeenkomst over een verlengd verblijf op de Freethiel. De ervaren Belg zal ook de komende twee seizoenen in geel en blauw te zien zijn. De verdediger is ondertussen al de vierde speler die een contractverlenging ondertekent.

In zijn jeugdjaren doorliep Wuytens de jeugdreeksen van KRC Genk en PSV. In 2011 debuteerde hij op 20-jarige leeftijd bij Beerschot op het hoogste niveau. Daarna speelde Wuytens onder meer voor Willem II, Heracles, Sparta Rotterdam en het Israëlische Ness Ziona.

In 2020 wist geel-blauw de Belg te strikken. De afgelopen drie seizoenen verdedigde hij in maar liefst 78 wedstrijden de Beverse kleuren. SK Beveren is opgetogen ook de komende jaren op de ervaring van de Belgische verdediger te kunnen rekenen.

Sportief directeur Tom Van den Abbeele:

“Dries is de afgelopen drie seizoen een stabiele factor gebleken in de Beverse defensie. Hij kent de club, de cultuur en de ambitie. Bovendien kan hij op verschillende posities in de achterlinie spelen. We zijn dan ook opgetogen te kunnen melden dat Dries de komende seizoenen een Leeuw zal blijven.”

CEO Antoine Gobin:

Bij de start van onze voorbereidingen op het nieuwe seizoen kwam het woord ‘stabiliteit’ vaak aan bod. Dries was de afgelopen drie seizoenen voortdurend een belangrijk onderdeel van onze centrale verdediging. We geloven dat hij ook de komende jaren hierin een belangrijke rol kan blijven spelen.”

We wensen Dries veel succes tijdens zijn verlengd verblijf bij onze club!

DRIES WUYTENS EXTENDS FOR TWO MORE YEARS

SK Beveren has reached an agreement with Dries Wuytens (32) for an extended stay at the Freethiel. The experienced Belgian will be seen in yellow and blue for the next two seasons.

During his youth, Wuytens played for KRC Genk and PSV. He made his debut at the highest level with Beerschot in 2011 at the age of 20. Afterwards, Wuytens played for various teams including Willem II, Heracles, Sparta Rotterdam, and Israel’s Ness Ziona.

In 2020, the yellow-blue team managed to sign the Belgian player. Over the past three seasons, he proudly defended the Beveren colors in a remarkable 78 matches. SK Beveren is thrilled to continue relying on the experience of this Belgian defender in the upcoming years.

Sporting Director Tom Van den Abbeele:

“Dries has proven to be a reliable player in the defense over the past three seasons. He knows the club, the culture, and the ambition. Moreover, he is capable of playing in various positions in the backline. Therefore, we are delighted to announce that Dries will remain a Lion in the upcoming seasons.”

CEO Antoine Gobin:

“We’ve started the preparation to next season by speaking about stability. Dries has been consistently a key member of our center back line for the last three seasons, and we believe he can still play an important role in bringing that consistency in our defence.”

We wish Dries a lot of success with his extended stay at our club!