Go back

OOK ALEXANDER CORRYN BLIJFT BIJ SKB

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Brent Jolie - Visual: Geoffrey Auret

Verdediger Alexander Corryn (29) blijf bij SKB. De ervaren Belg is al de vijfde speler waarmee de club langer in zee wil gaan. Corryn zal hierdoor ook de komende twee seizoenen actief zijn op de Freethiel.

Alexander Corryn arriveerde afgelopen zomer op de Freethiel. De verdediger was geen onbekende voor coach De Decker. Zo slaagden ze er samen in om met Antwerp in 2017 de promotie naar de hoogste afdeling af te dwingen. Corryn deed voordien ook heel wat ervaring op bij onder meer Mechelen en Cercle Brugge.

Ook afgelopen seizoen vertrouwde coach de Decker opnieuw op de inzet en de ervaring van de verdediger. Hij verscheen zo’n 32 keer tussen de lijnen. Daarin was hij goed voor drie assists.

Sportief directeur Tom Van den Abbeele:

“Alex zal zijn laatste jaar als twintiger ook bij SK Beveren aanvatten. Hij heeft de kans die hij vorig seizoen gekregen heeft met beide handen gegrepen en zijn dan ook tevreden dat we hem langer aan ons kunnen binden. De kater is doorgespoeld, de ambitie is intact. De kwaliteiten van Alex zijn gekend. We zijn ervan overtuigd dat hij ons ook de komende seizoenen mooie diensten kan verlenen.”

CEO Antoine Gobin:

Vorig jaar kozen we voor Alexander om stabiliteit in onze achterlinie te brengen. Hij deed exact waarvoor we hem haalden. We behaalden met het team de meeste ‘clean sheets’ in de competitie. Bij deze wedstrijden stond hij zo goed als steeds tussen de lijnen.

We zijn blij dat we de komende jaren opnieuw op Alexander kunnen rekenen als belangrijk onderdeel van onze kern. We zijn ervan overtuigd dat zijn ervaring een positief effect zal hebben op de prestaties komend seizoen.”

We wensen Alexander veel succes toe met zijn verlengd verblijf bij onze club!

ALEXANDER CORRYN REMAINS IN BEVEREN

Defender Alexander Corryn (29) will stay with SKB. The experienced Belgian is the fifth player with whom the club wants to continue working. Corryn will be active at the Freethiel for the next two seasons.

Last summer, Alexander Corryn arrived in Beveren. The defender was not unfamiliar to coach De Decker. They had previously succeeded together the promotion of Antwerp to the top division in 2017. Corryn had also gained a lot of experience at clubs such as Mechelen and Cercle Brugge.

In the past season, coach De Decker relied again on the dedication and experience of the defender. He played in 32 matches, contributing three assists.

Sporting Director Tom Van den Abbeele:

“Alex seized the opportunity he was given last season, and we are pleased that we can keep him with us. The disappointment of last season has been processed, and the ambition remains intact. Alex’s qualities are well-known. We are convinced that he will continue to provide valuable services to us in the coming seasons.”

CEO Antoine Gobin:

“Alexander came to us last year to help stabilize the back line, and he did exactly that. We had the most clean sheets in the league, and he played in almost every single one of them.

We’re happy to have Alexander back as a core member of our group, and we think his stability and experience will help further improve our overall performance this season.”

We wish Alexander a lot of success with his extended stay at our club!