Go back

TAOFEEK ISMAHEEL JAAR LANGER TE ZIEN OP DE FREETHIEL

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Brent Jolie

Taofeek Ismaheel (22) zal ook komend seizoen op de Freethiel te zien zijn. SKB bereikte met FC Lorient een overeenkomst over een verlengd verblijf van de flankspeler. Geel-blauw bedong tevens ook een aankoopoptie.

Na omzwervingen in Noorwegen en Frankrijk arriveerde Ismaheel in de zomer van 2022 op de Freethiel. Ondanks een knieblessure verscheen de goedlachse Nigeriaan in 23 wedstrijden tussen de lijnen. Zowel in de competitie als in de beker deed hij de netten een keer trillen. Hij gaf ook zeven keer een beslissende pass.

Ismaheel liet het afgelopen seizoen zien tot wat hij in staat is. SK Beveren is dan ook bijzonder opgetogen ook dit seizoen opnieuw beroep te kunnen doen op de flitsen van de vleugelspeler.

Sportief directeur Tom Van den Abbeele:

“Ondanks een ongelukkige blessure is Ismaheel er vorig seizoen in geslaagd om zijn kwaliteiten te tonen en ons zo te overtuigen om de uitleenbeurt met een extra jaar te verlengen. Dit keer hebben we ook een aankoopoptie bedongen waaruit onze blijk van vertrouwen duidelijk wordt. Isma is zeer leergierig en kan op verschillende posities uit de voeten. Een aanwinst voor de kleedkamer en het veld!”

CEO Antoine Gobin:

Taofeek was een belangrijk onderdeel van onze selectie vorig seizoen. Nadat hij in korte tijd actief was bij verschillende clubs wilden we vooral dat hij zich bij ons thuis en comfortabel voelde, op welke positie hij ook op het veld zou spelen.

Zijn veelzijdigheid – eerst als winger en daarna als wingback aan beide kanten – toont het talent dat Isma bezit. We begonnen in de winter reeds de besprekingen met Lorient omtrent een verlengd verblijf. Onze intenties waren met andere woorden al geruime tijd duidelijk.”

We wensen Isma veel succes toe met zijn verlengd verblijf bij onze club!

TAOFEEK ISMAHEEL REMAINS AT THE FREETHIEL

Taofeek Ismaheel (22) will continue to play at the Freethiel next season. SKB reached an agreement with FC Lorient for an extended stay of the winger. The club also secured a purchase option.

After playing in Norway and France, Ismaheel arrived at the Freethiel in the summer of 2022. Despite a knee injury, the Nigerian played in 23 games. He scored a goal in the league and in the cup. He also provided seven decisive passes.

Ismaheel showed what he is capable of last season. SK Beveren is therefore particularly delighted to be able to rely on the winger again this season.

Sporting Director Tom Van den Abbeele:

“Despite an unfortunate injury, Ismaheel managed to show his qualities last season, convincing us to extend his loan for an additional year. This time, we have also negotiated a purchase option, which demonstrates our confidence in him. Isma is very eager to learn and versatile in various positions. A valuable addition to the locker room and the field!”

CEO Antoine Gobin:

“Taofeek was a key part of our squad last year. After moving a third club in such a short time, the priority was for him to feel at home and comfortable, wherever he was playing on the pitch.

His versatility – first playing as a winger, then a wing back on either flank – shows the talent that this young man possesses. We began discussions with Lorient in the winter to extend Taofeek’s stay with us, so our intentions together were clear for some time already.”

We wish Isma a lot of success with his extended stay at our club!