Go back

Premiumnieuws | SP2 : Speel mee als abonnee en win!

Na elke speeldag plaatsen we, exclusief voor onze abonnees, een bewerkte actiefoto op de website. De bedoeling is om te raden waar de bal is. De prijs dat je deze week kan winnen is een prachtige joggingsvest van Waasland-Beveren. Omdat volgende week het nieuwe schooljaar begint geven we nog een extra ‘Back To School-pakket” weg voor onze jongste abonnees (- 12 jaar op 01/09/2020).

Bekijk via je premiumaccount de foto en neem deel door hier het invulformulier in te vullen en te verzenden. Deelnemen kan tot vrijdag 10.00 uur. De winnaars maken we vrijdagavond bekend. Succes!

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Waarschijnlijk staan niet al jouw contactgegevens in ons systeem. Geen probleem, vul het invulformulier HIER in en we voegen jouw ontbrekende gegevens zo snel mogelijk toe aan onze lijst. Je wordt per mail op de hoogte gebracht als je account geactiveerd werd.

Ik heb een abonnement besteld, maar nog niet ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat je een abonnement gekocht hebt maar nog niet per post thuis ontvangen hebt. Geen nood, vul ook dit invulformulier in en onze collega’s van de ticketafdeling sturen jouw persoonlijk abonnementsnummer door per mail.