Go back

Informatieve aandeelhoudersvergadering afgerond

tekst: Martijn De Jonge | foto: Belgaimage

Deze avond vond een aandeelhoudersvergadering plaats op de Freethiel. Er waait een nieuwe wind in Beveren, dat is al even duidelijk. De club kiest er dan ook voor om heel open te communiceren naar haar dierbare supporters en sponsors. De algemene vergadering van deze avond was er één die al even gepland stond. Niet om een overname af te ronden, wel om even een stand van zaken mee te geven aan de aandeelhouders.

De club werkt achter de schermen keihard verder om de ploeg sportief op niveau te krijgen. Bovendien zijn er ook gesprekken met verschillende partners om de club beter te maken. Het is al eerder gezegd: de club staat duidelijk open voor investeerders, maar énkel als het de club beter maakt. De Raad van Bestuur heeft verschillende gesprekken gevoerd en er zijn een vijftal valabele kandidaten weerhouden. De club zal nu rustig de tijd nemen om alle dossiers naar waarde in te schatten en als aandeelhouder de juiste beslissing te nemen.