Go back

Wat er ook gebeurt, een Beverenaar blijft verliefd op de Freethiel!

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Photo News

Sinds vrijdag weten we dat we ook komend seizoen zullen uitkomen in de hoogste afdeling. De Freethiel ademt authenticiteit, traditie en passie uit en verdient zijn plaats op het hoogste niveau, laat daar geen twijfel over bestaan. Ons geel-blauw legioen dat als één man achter de ploeg staat en vurig zijn spelers aanmoedigt, elke week opnieuw. Wat er ook gebeurt, een Beverenaar blijft verliefd op de Freethiel.

Geel-blauw heeft dit seizoen een nieuwe weg ingeslagen. Een nieuwe frisse wind, een nieuwe kijk op het voetbal en beleving. Maar het is onmogelijk zonder onze achterban. Daarom willen we onze trouwe aanhang extra belonen. Abonnees zullen, zolang de coronamaatregelen duren, via een aparte login toegang krijgen op onze website tot extra en exclusieve content. Van een blik achter de schermen,

Van een blik achter de schermen, exclusieve interviews tot wedstrijdjes waar je prachtige prijzen mee kan winnen. Bovendien krijgt elke abonnee 10% korting bij aankoop van drank na elke thuiswedstrijd! Ook een bezoekje aan onze fanshop wordt goedkoper als abonnee. Bij aankoop van het nieuwste wedstrijdshirt betaal je 55 euro in plaats van 65 euro! Of ben je fan van onze nieuwe kledingsponsor Haze & Finn? Als abonnee ontvang je binnenkort per mail een persoonlijke code. Met deze code krijg je maar liefst 20% korting op de collectie van Waasland-Beveren! Voor de nieuwe wintercollectie komt binnenkort een nieuwe actie. Daar zullen we later nog over communiceren. Neem in tussentijd alvast een kijkje op de website van Haze&Finn. Als vijfde voordeel hebben we een unieke prijs die we verloten onder onze abonnees. Via een loting, die live uitgezonden zal worden op Facebook, zal één abonneehouder uitgeloot worden om samen met vijf vrienden een wedstrijd van geel-blauw bij te wonen in een skybox. Je wordt dus samen met je vrienden of familie als een echte V.I.P. ontvangen en verwend gedurende de wedstrijd. Deze actie wordt georganiseerd wanneer het opnieuw toegestaan is om supporters te ontvangen in het stadion.

Dit lijstje wordt dagelijks aangevuld. Let op, hoe sneller je een abonnement koopt hoe meer kans je hebt om bij beperkte toegang toch een plek in het stadion te veroveren. Vergroot het legioen en geniet van:

  1. extra unieke en exclusieve content via onze website (vanaf 17/8)
  2. 10% korting op dranken na een thuiswedstrijd, tot één uur na de wedstrijd
  3. 10 euro korting op het wedstrijdshirt
  4. 20% korting op de exclusieve collectie van Waasland-Beveren bij Haze&Finn
  5. een wedstrijd samen met je vrienden in een skybox (loting)
  6. gratis bijwonen van wedstrijden van jeugd-, beloften- en G-ploeg

Klik op onderstaande afbeelding om je abonnement te kopen of te verlengen.

 

HOE ZIT HET NU CONCREET? KAN IK ONZE WEDSTRIJDEN BIJWONEN?

Voorlopig heeft de Pro League, in overleg met de veiligheidsraad, beslist dat de eerste twee competitiewedstrijden achter gesloten deuren zullen afgewerkt worden. Dit wil zeggen dat er naast spelers, trainers, een handvol medewerkers, stewards, journalisten en de mensen van de TV-productie geen personen welkom zijn in het stadion. Met andere woorden zal je de wedstrijd tegen Standard de Liège op maandag 17 augustus enkel live kunnen volgen via TV of Twitter. Onze Topfans moeten nog even geduld hebben, maar zullen de eersten zijn die toegang krijgen vanaf het mag.

UPDATE (04/08):

Tot eind augustus zullen alle clubs in de Jupiler Pro League hun wedstrijden achter gesloten afwerken. Concreet wil dit zeggen dat Waasland-Beveren geen supporters mag ontvangen tegen Standard de Liège op 17 augustus en OH Leuven tijdens het weekend van 29 en 30 augustus. Wat er beslist zal worden voor de wedstrijden vanaf september is nog even afwachten. We houden u daaromtrent graag op de hoogte.

IK HEB EEN ABONNEMENT GEKOCHT? IS ER EEN COMPENSATIE? 

Abonnees zullen gecompenseerd worden. Je kan als supporter dus perfect je abonnement aankopen en de club hiermee steunen.

Wat is mijn compensatie?

Je kocht een abonnement bij Waasland-Beveren voor een bepaalde prijs, per wedstrijd die achter gesloten deuren moet worden afgewerkt, krijg je een tegemoetkoming van vijf procent van de waarde van je abonnement per thuiswedstrijd achter gesloten deuren. Er zal op het einde van het seizoen een voucher worden uitgeschreven die je kan gebruiken als korting voor je abonnement op het nieuwe seizoen.

WAT GEBEURT ER ALS ER OPNIEUW SUPPORTERS WELKOM ZIJN, MAAR MET EEN BEPERKING VAN CAPACITEIT?

Als u ‘Topfan’ bent van Waasland-Beveren, zit u in categorie één qua voorrang. Indien het aantal toegelaten supporters hoger is dan het aantal ‘Topfans’, wordt er gekeken naar wie als eerste een abonnement aankocht. Aangezien de veiligheidsraad niet meteen gaat beslissen om alle deuren wijd open te zetten is het dus nog steeds raadzaam een Topfanpakket aan te kopen. Bovendien ontvangt u naast voorrang op de wedstrijden ook gratis tickets en andere leuke W-B items.

Indien er meer ‘Topfans’ zijn dan capaciteit op de Freethiel, zal ook daar het principe first come, first serve worden toegepast.

Via deze link kan je uw Topfan-lidmaatschap aanvragen. Ook niet-abonnees kunnen Topfan worden. Zij genieten van dezelfde niet-wedstrijdgerelateerde voordelen.

WAT ALS DE CORONAMAATREGELEN VERANDEREN TIJDENS HET SEIZOEN?

De club dient zich uiteraard te schikken naar de opgelegde voorschriften door de bevoegde instanties. Indien zij bepalen dat er om veiligheidsredenen geen gebruik kan gemaakt worden van de volledige capaciteit, dienen wij ons daarbij neer te leggen. De club verbindt zich er uiteraard toe om de supporters tijdig op de hoogte te brengen.

Het coronavirus is niet iets waar iemand voor gekozen heeft, de club moet samen met haar supporters trachten om te gaan met deze bizarre situatie.