Go back

Freethielnieuws (18/08): blessurenieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Belgaimage

Tamelijk goed nieuws vandaag uit de ziekenboeg van Waasland-Beveren. Op het eerste zicht lijkt de hamstringblessure van Joe Efford mee te vallen. De komende dagen wordt nog verder onderzoek uitgevoerd en bekeken wanneer hij opnieuw in actie kan komen. Meer nieuws volgt snel.

De spelers die gisteren de hele wedstrijd speelden, werkten vandaag een recuperatietraining af. De anderen gingen het trainingsveld op. Din Sula revalideert verder na zijn knieblessure en zet iedere dag stappen in de goede richting.

De club doet er ondertussen ook alles aan om Alexis Gamboa opnieuw op het vliegtuig richting België te krijgen. De procedures rond het coronavirus in Zuid- en Midden-Amerika maken het er echter niet makkelijk op. Hopelijk snel goed nieuws rond dat dossier.