Go back

Hoe inloggen op jouw premiumaccount?

Gisteren kondigden we aan dat er vandaag voor onze abonnees een premiumpagina online zal komen. Op deze pagina willen we op regelmatige basis onder andere exclusieve videoreportages, interviews met spelers en trainers plaatsen. Ook wedstrijden waar je unieke W-B prijzen mee kan winnen zullen via het premiumaccount aangeboden worden.

Hoe moet ik inloggen? 

Inloggen is heel simpel. Surf naar www.waasland-beveren.be/premium. Elke abonneehouder, waarvan het e-maildres gekend is in ons ticketsysteem, kan inloggen via zijn of haar e-mailadres (gelinkt aan je abonnement) en abonnementsnummer. Het abonnementsnummer kan je links op je abonnement terugvinden. Komt de pop-up om in te loggen niet meteen tevoorschijn moet je even een “hard refresh” doen. Hoe? Klik hier.

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Waarschijnlijk staan niet al jouw contactgegevens in ons systeem. Geen probleem, vul het invulformulier HIER in en we voegen jouw ontbrekende gegevens zo snel mogelijk toe aan onze lijst. Je wordt per mail op de hoogte gebracht als je account geactiveerd werd.

Ik heb een abonnement besteld, maar nog niet ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat je een abonnement gekocht hebt maar nog niet per post thuis ontvangen hebt. Geen nood, vul ook dit invulformulier in en onze collega’s van de ticketafdeling sturen jouw persoonlijk abonnementsnummer door per mail.