Go back

PREMIUMNIEUWS | SP1 : WINNAAR ZOEK DE BAL

tekst: Valy Van de Merlen | foto: Belga Image

Deze week kregen onze abonnees toegang tot een nieuw medium, namelijk een premiumpagina op onze website. Op deze pagina willen we op regelmatige basis onder andere exclusieve videoreportages, interviews met spelers en trainers plaatsen. Ook wedstrijden waar je unieke W-B prijzen mee kan winnen zullen via het premiumaccount aangeboden worden.

Deze week konden onze abonnees al deelnemen aan onze wekelijkse fotowedstrijd. Na elke speeldag plaatsen we een bewerkte actiefoto online. De bedoeling is om te raden waar de bal is. De oplossing voor deze week is: bal #4.

.

Jens Hoogewijs werd uitgeloot als winnaar van de week. Jens wint een unieke ziptop van Waasland-Beveren, gesponsord door Uhlsport. Vanaf maandag 24 augustus mag hij deze komen afhalen aan het onthaal.

Maandag is er een nieuwe foto, met een nieuwe prijs!