Go back

Jonge Leeuwen spelen maandag tegen KRC Genk achter gesloten deuren

tekst: Martijn De Jonge | foto: BelgaImage

Ook de beloften van Waasland-Beveren zijn aan het seizoen begonnen. Na de kampioenschapstitel van afgelopen seizoen treden onze Jonge Leeuwen aan in de A-reeks van de beloftencompetitie. Afgelopen maandag ging geel-blauw in de openingsmatch onderuit met 2-1 op het veld van KAA Gent. Vanavond staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. KRC Genk komt op bezoek naar de Freethiel.

De beloftenwedstrijd van deze avond zal echter achter gesloten deuren plaatsvinden. Die beslissing is genomen door de veiligheidsraad van de gemeente Beveren. De coronamaatregelen gelden minstens tot 28 augustus, de club dient zich daaraan te houden.

We hopen snel opnieuw te kunnen rekenen op de steun van onze supporters.

Keep it safe!