Go back

Stem nu op de nieuwe naam voor onze mascotte

Onze mascotte kreeg onlangs een gloednieuw leeuwenpak, de oude vacht van onze beminde leeuw was immers versleten. Bij de make-over hoort ook een nieuwe naam, vonden wij. In de afgelopen weken mochten wij al heel wat suggesties ontvangen voor een nieuwe naam. Van al die inzendingen hebben wij een shortlist gemaakt met vijf potentiële namen voor onze mascotte.

De vijf mogelijke namen zijn: Wimpie (naar het kloppend hart in het leeuwenpak), Jean (naar Beveren-legende Jean Janssens), Heinz (naar Beveren-legende Heinz Schönberger), Julien (naar onze legendarische omroeper Julien Bal) of Freethy (naar onze voetbaltempel).

Het epitheton ‘De Leeuw‘ zal in elk geval na de gekozen naam geplaatst worden. Wordt het dus Wimpie De Leeuw, Heinz De Leeuw, Jean De Leeuw, Julien De Leeuw dan wel Freethy De Leeuw? Dat hangt van jou af! Breng dus zeker voor 30 augustus jouw stem uit. Voor aanvang van de wedstrijd tegen Lierse maken wij de nieuwe naam van onze zachtaardige leeuw bekend.,En zoals beloofd: de inzender van de winnende naam krijgt een interview in ons clubmagazine en een duoticket voor een van onze thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League!