Go back

Freethielnieuws 25-08: beloften naar Brugge, Bojovic naar kine

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Geen vrije maandag deze week voor de spelersgroep, omdat het voorbije weekend op een zondag werd gespeeld verschuift de wekelijkse rustdag naar dinsdag. De groep verzamelde vandaag dus op de Freethiel voor een eerste veldtraining in de aanloop naar de wedstrijd tegen Lierse SK.

Mijusko Bojovic hield aan de partij tegen Anderlecht een contusie aan de linkerknie over. De verdediger ging vandaag langs bij de kinesist. Cédric D’Ulivo trainde maandag weer gedeeltelijk bij de groep, maar deed nog niet mee met de wedstrijdvormen.

De beloften van Waasland-Beveren spelen om 18.00 u. hun derde competitiewedstrijd, bij Club Brugge. Volgende A-kernspelers reizen mee naar Brugge: Rogiest, De Pauw, M’Sila, Rowell, Van den Eynde, Luyckx en Deflem.