Go back

David Hubert: “We zullen ons hierover zetten”

Tekst: Ward Callens & Birger Vanduyfhuys - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

“Het was niet de eerste keer dat ik tegen Anderlecht speelde, en dit was zeker niet het meest indrukwekkende Anderlecht”, zei David Hubert na de nederlaag bij paars-wit. “Er viel zeker iets te rapen. Maar we hadden het op bepaalde momenten beter moeten uitspelen. Erg dat we weer op een stilstaande fase een doelpunt tegen krijgen.”

Hubert weet wat er schort bij Waasland-Beveren: “In het voetbal is er een ongeschreven wet en dat is scoren. Daar wringt het schoentje, dat killer instinct ontbreekt bij ons. Dat we laatst staan mag niet in onze hoofden beginnen spelen. Ik ben er zeker van dat we er ons met de volledige groep over zullen zetten”, aldus de W-B-kapitein.