Go back

Een jaarabonnement nemen = nog altijd voordeel doen!

Beste supporters

Graag herinneren we er jullie aan dat er nog steeds jaarabonnementen aangekocht kunnen worden. Er mogen dan al twee thuiswedstrijden (vs. Club Brugge en KVC Westerlo) gepasseerd zijn op de Freethiel: wie nu nog een abonnement aanschaft, doet nog altijd een goede zaak! Kijk maar naar de onderstaande bedragen om te weten te komen hoeveel voordeel je kan doen als volwassene abonnee of als student.

 

Volwassenen

Als volwassene betaal je €15 (staantribune) of €20 (zittribune) voor een dagticket. Een abonnement kost je €175 (staantribune) of €225 (zittribune). Er zijn dit seizoen nog 16 wedstrijden op de Freethiel die gedekt worden door een abonnement (reguliere competitie & Play-Off II of III). Omgerekend betaal je voor een abonnement nu dus nog slechts €10,90 (sta) of €14 (zit) per wedstrijd. Neem dus snel een abonnement en bespaar €4 per wedstrijd op de staantribune en zelfs €6 per wedstrijd op de zittribune.

 

Studenten

Ook als student betaal je €15 (staantribune) of €20 (zittribune) voor een dagticket. Een studentenabonnement kost je slechts €100 (staantribune) of €150 (zittribune). Voor de komende 16 wedstrijden in de JPL betaal je omgerekend dus maar €6,25 (sta) of €9,40 (zit) per wedstrijd! Dat is een besparing van liefst €9 per wedstrijd op de staantribune en €11 per wedstrijd op de zittribune. Of anders: voor €100 kan je als student nog 16 wedstrijden bekijken op de Freethiel. Als je diezelfde €100 aan dagtickets zou spenderen kan je er net geen 7 kunnen bijwonen. Kom op vertoon van je studentenkaart dus snel dat spotgoedkope studentenabonnement halen aan het secretariaat!

 

Voorts krijg je als abonnee bij Waasland-Beveren nog steeds een gratis bonnenboekje mee naar huis met in totaal maar liefst aan €50 kortingen bij verschillende partners en lokale handelaars. Wend je tot het secretariaat en wij maken je abonnement aan terwijl je wacht!