Go back

Freethielnieuws 14-08: D’Ulivo hervat looptraining

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Cédric D’Ulivo heeft een nieuwe stap gezet in zijn herstelproces. De rechtsachter heeft vandaag immers de looptrainingen hervat na de sessies aquajogging en indoortraining van de voorbije weken. Op 4 september volgt een nieuwe medische check-up in het UZ Gasthuisberg.

De spelersgroep werkte in de voormiddag een veldtraining af. ‘Ibou’ Sawaneh en David Destorme volgen een individueel programma en zijn twijfelachtig met het oog op de wedstrijd tegen Charleroi. Ibou kampt met hinder aan de adductoren, Destorme heeft last aan de heup.

De beloften van Waasland-Beveren spelen vrijdagavond een duel in de Beker van België voor U21-selecties. Uit de A-kern worden Benny Rogiest, Niels De Pauw, Arne Van den Eynde en Alec Luyckx afgevaardigd voor de wedstrijd tegen Sporting Lokeren. De partij wordt gespeeld in het Puyenbekestadion en wordt afgetrapt om 19.30 u.