Go back

Ronny Van Geneugden: “Tegen Charleroi een goed resultaat neerzetten”

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren mocht woensdag met Ante Vukusic een nieuwe aanwinst aankondigen. De 23-jarige aanvaller wordt vrijdag in Beveren verwacht. Trainer Ronny Van Geneugden kijkt uit naar de komst van de Kroaat. “Het staat buiten kijf dat hij kwaliteiten heeft. Hij heeft scorend vermogen, is snel in de eerste meters, zoekt graag de vrije ruimte op om op snelheid de actie te maken”, beschrijft de oefenmeester de kwaliteiten van de spits. “Nu is het zaak dat hij zich weet te integreren in de groep en zich aanpast aan de Belgische competitie.

Hoe blikt Ronny Van Geneugden vooruit op het duel in en tegen Charleroi? “Ze hebben er allerlei acties gelanceerd om zo veel mogelijk mensen naar stadion te krijgen en Charleroi zal vrijuit voetballen. Wij zullen met meer efficiĆ«ntie moeten spelen en aan een hoger rendement functioneren. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd.”

“We moeten even niet aan het klassement denken, maar onze prestatie trachten om te zetten in resultaat. Daar blijven we aan werken. Deze groep staat op het punt om een goed resultaat neer te zetten.”