Go back

Opdoffer voor Oumarou: 4 maanden buiten strijd met knieblessure

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Slecht nieuws voor de club en voor aanvaller Aboubakar Oumarou! De Kameroener liep in de wedstrijd tegen Sporting Charleroi een scheurtje op aan de achterste kruisband van de rechterknie en kijkt tegen een inactiviteit aan van een viertal maanden. Een operatie is evenwel niet nodig. Dat bleek na nader onderzoek en een mri-scan, waarvan de resultaten maandag met de sportieve en medische staf besproken werden. Een harde diagnose voor de spits. Wij wensen Abou een spoedig herstel toe!

“Een zware tegenslag”, licht sportief directeur Danny De Maesschalck de blessure van Oumarou toe. “De club zal de mogelijkheden die er zijn bekijken om zijn inactiviteit op te vangen. We zullen hier binnenkort een beslissing over nemen.”