Go back

Freethielnieuws 26-08: beloften onderuit bij Club Brugge

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

De beloften van Waasland-Beveren hebben maandagavond hun competitiewedstrijd bij Club Brugge verloren. Het werd 3-1 aan de Olympialaan. Daimy Deflem had geel-blauw vroeg in de wedstrijd op voorsprong gebracht, maar in de tweede helft trok de thuisploeg het laken naar zich toe. In de slotfase stuurde de scheidsrechter Benny Rogiest nog met rood van het veld.

Het was de derde nederlaag in evenveel competitieduels voor de jongens van trainer Tim Bavré. Komende maandag trekken de beloften naar de kust voor de confrontatie met KV Oostende (aftrap: 19.30 u.).

 

Club Brugge: Steelant; Mariën, Van de Walle, Van Dooren, Libbrecht; Callens, Schrijvers (71′ Grillet), Vanzo; Clyncke (77′ Vlietinck), Borahsasar, Seys

Waasland-Beveren: Rogiest; Oppong (77′ Vuran), Vermeire (k) (77′ Michot), De Pauw, Deflem; Rowell, M’Sila, Luyckx; Kyeremeh (81′ Vermeiren), Spangenberg (60′ Kabongo), Van den Eynde

Doelpunten: 10′ Deflem 0-1, 37′ Mariën 1-1, 63′ Clyncke 2-1, 80′ Grillet 3-1

Gele kaarten: 70′ Oppong, 79′ Libbrecht

Rode kaarten: 80′ Rogiest

 

De spelers uit de A-kern komen vandaag niet afgezakt naar de Freethiel. De tweede dag na een wedstrijd is doorgaans een rustdag. Woensdag hervat de groep weer de trainingen.