Go back

Terug naar school… maar eerst gratis naar de Freethiel!

De grote vakantie zit er bijna op voor de schoolgaande jeugd. Vanaf maandag 1 september moet iedereen weer plaatsnemen aan de schoolbanken; voor vele kinderen niet de leukste dag van het jaar. Wij willen er bij Waasland-Beveren voor zorgen dat zij de schoolvakantie op een aangename manier kunnen afsluiten en zo met een leuke herinnering aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen!

Daarom organiseert W-B een grote ’terug-naar-schoolactie’ op de Freethiel: ALLE kinderen¬†mogen op zaterdag 30 augustus de wedstrijd tegen Lierse SK (aftrap: 20.00 u.) GRATIS bijwonen! Noem het onze maner om de schoolgaande jeugd een sportief duwtje in de rug te geven. Al onze minderjarige supporters genieten van dit uitzonderlijke aanbod!

Praktisch

Kinderen uit het middelbaar (i.e.: 12- tot 17-jarigen) krijgen een gratis ticket voor de staantribune (vak E). Kinderen uit de lagere – of kleuterschool (i.e.: t.e.m. 11-jarigen) kunnen kiezen tussen een staanpaats of zitplaats (vakken C, F en H)! De gratis tickets voor de zittribune zijn enkel te verkrijgen in voorverkoop, de tickets voor de staantribune zijn voor aanvang van de wedstrijd ook nog af te halen aan de loketten. Let op: actie enkel geldig op vertoon van een geldige identiteitskaart!

Kom binnenkort ook zeker eens een kijkje nemen in onze fanshop, waar speciaal voor de start van het schooljaar enkele schoolartikelen in W-B-stijl te koop worden aangeboden.