Go back

Bob Peeters: “Ik kan de groep niets verwijten”

Bob Peeters kon na de wedstrijd bij Anderlecht niet tevreden zijn over het resultaat. Over de inzet van zijn spelers was hij dat wel. “Ik kan vandaag mijn groep niets verwijten”, vertelt hij na afloop van de partij. “Iedereen heeft z’n uiterste best gedaan, maar we verloren van een beter Anderlecht.”

“We probeerden vanuit onze organisatie te voetballen en zo lang mogelijk stand te houden. Dat lukte tot een corner goed ingekopt werd door Mitrovic”, analyseert de oefenmeester het duel. “Maar ook daarna probeerden we verder vanuit onze organisatie te spelen. Als in de eerste helft de pass van Sterckx op Henkens goed doorkomt, staat hij alleen voor Proto. Maar het was vaak net niet.”

“Vooraan hebben we iets te weinig gebracht om de tegenstrever te verontrusten. In het wedstrijdslot had Henkens nog een grote kans op de 2-1 en gingen we met twee spitsen spelen. Als die bal er in ging, zou Anderlecht misschien nog nerveus geworden zijn, maar het was net niet genoeg”, besluit Bob Peeters.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet