Go back

Dagnieuws 02/12: echo voor Oumarou

Op maandagvoormiddag vond een eerste aanlooptraining naar het bekerduel van woensdag 4 december tegen Lokeren plaats. Aboubakar Oumarou moest de training aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller viel zaterdagavond tegen Charleroi geblesseerd uit in het wedstrijdslot met een kwetsuur aan de adductoren. Een echografie moet maandagavond duidelijkheid scheppen over de ernst van Oumarou’s blessure.

Jorn Vermeulen, die met een contractuur aan de kuit niet speelklaar geraakte voor de wedstrijd tegen Charleroi, sluit morgen wellicht aan bij de groepstraining. Renaud Emond, out met een een blessure aan de buikspieren, revalideert bij de kiné. Rami Gershon onderging in Israël een kleine ingreep waarbij druk van de zenuw werd gehaald aan de buikspieren. Eind deze week keert de verdediger terug naar België om bij de club verder te werken aan zijn revalidatie. Christian Santos is begonnen aan zijn revalidatie na een knieoperatie, die zonder complicaties is verlopen.

Bas Sibum is maandagochtend vader geworden van een dochtertje. Moeder en dochter stellen het wel. Wij wensen het gezinnetje veel liefde en geluk toe.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean