Go back

Dagnieuws 29/11: Selectie voor duel met Carolo’s

Vrijdagvoormiddag vond in de schaduw van het Freethielstadion een laatste groepstraining plaats voor de thuiswedstrijd tegen Charleroi van zaterdag 30 november (aftrap: 20u00). Nadien maakte Bob Peeters zijn selectie bekend.

Renaud Emond (buikspieren) werkte onder begeleiding van de kiné een revalidatieprogramma af en haalt de selectie niet. Ook Rami Gershon en Christian Santos zijn er niet bij omwille van blessures. Cédric D’Ulivo is geel geschorst. Siebe Blondelle keert terug uit schorsing.

Selectie Waasland-Beveren (in numerieke volgorde): Cale, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Oumarou, Rowell, Godemèche, Steppe, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Van den Eynde, Luyckx, Demjan en Maman.

Geblesseerd: Santos, Emond, Gershon

Geschorst: D’Ulivo

Niet geselecteerd: Doumbia

 

Na afloop van de wedstrijd tegen Charleroi zullen de loketten geopend zijn voor ticketverkoop voor de bekerwedstrijd tegen Lokeren. Zaterdagvoormiddag zal het secretariaat uitzonderlijk gesloten blijven! Wie nog een  ticket voor de wedstrijd tegen Charleroi wenst, kan zich voor de partij wenden tot de loketten.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet