Go back

Dagnieuws 26/11: Belhocine traint weer met de groep

Op dinsdag 26 november stonden weer twee groepstrainingen op het programma. Voor de middag legde de groep een stevige, fysieke veldtraining af, na de lunch volgde een tweede veldtraining, waarin specifiek op de samenwerking in de voorhoede werd gewerkt.

Goed nieuws voor Karim Belhocine: de verdediger trainde weer mee met de spelersgroep. Ook Kassim Doumbia, wiens blessure erg gunstig evolueert, en Nicolas Godemèche zullen in de loop van de week wellicht aansluiten bij de groepstrainingen.

Rami Gershon vertoeft nog steeds in Israël, Renaud Emond, Aboubakar Oumarou en Jorn Vermeulen bleven binnen voor verzorging. Zij hielden het bij een sessie op de fiets en crosstrainer.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet