Go back

Niet te missen: culinaire kookinitiatie in ’t Korennaer op 21/11!

Al eens nagedacht over welk feestelijk menu u uw gasten gaat voorschotelen tijdens de eindejaarsfeesten? Wij hebben misschien wel dé oplossing voor u: Kom inspiratie opdoen bij topchef Edwin Van Goethem van restaurant ’t Korennaer.

Op donderdag 21 november ontvangt hij graag kookliefhebbers in zijn schitterend etablissement te Nieuwkerken voor een culinair hoogstaande en uitgebreide kookinitiatie.  Tussen 18u00 en 19u30 deelt hij al zijn geheimen met de geïnteresseerde keukenprinsen en –prinsessen.

Na het bereiden van enkele amuses, voorgerecht, tussengerecht, hoofdschotel en dessert, waarmee hij iedereen de fijne knepen van het werk aanleert, kunnen de deelnemers vanzelfsprekend ook genieten van deze gerechten, vergezeld van een aantal heerlijke geselecteerde wijnen. Partners mogen vanaf 19u30 ook aanschuiven om al dit lekkers te proeven samen met de ‘chefs’.

Inschrijven voor deze culinaire topavond kan via e-mail naar ward.callens@waasland-beveren.be met vermelding van het aantal deelnemers voor kookles en diner. Opgelet: het aantal cursisten voor deze kookavond is beperkt tot 15 personen. Kostprijs, zowel voor de cursisten als voor de partners die achteraf mee aanschuiven, is €75 per deelnemer (all-in).

Momenteel zijn er nog een vijftal plaatsen achter het fornuis over.

SURFnTURF013

Website ’t Korennaer: www.korennaer.be