Go back

Dagnieuws 14/11: ochtendtraining en oefenduel

Op donderdag 14 november verzamelde de spelersgroep voor een ochtendtraining. Er werden onder andere fysieke oefeningen in competitievorm afgewerkt. Het winnende team poseerde achteraf gretig voor de camera (zie onder). Videobeelden van de training kan je bekijken in aflevering 16 van W-Btv.

training 14-11kl

Van het weekend zonder competitievoetbal werd geprofiteerd om donderdagavond een oefenduel in te lassen. Waasland-Beveren ontving tweedeklasser Eendracht Aalst op de Freethiel. Bob Peeters maakte van de trainingsmatch gebruik om een en ander uit te proberen. De spelers met (lichte) kwetsuren kregen rust, anderen kregen extra speelminuten.

Geel-blauw won het duel met 3-2. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Voor Waasland-Beveren kwamen Karim Belhocine en twee keer Robert Demjan tot scoren.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Mathias Van Dosselaer & Kevin Reyns