Go back

Dagnieuws 03/12: Selectie voor bekerduel met Lokeren

Op dinsdagvoormiddag trainde de spelersgroep een laatste keer voor het bekerduel van woensdagavond (aftrap: 20u30) met Sporting Lokeren. Zoals geweten trainde Aboubakar Oumarou niet mee. Een echografie wees maandagavond uit dat de Kameroener een scheurtje van een tweetal centimeter opliep in de partij tegen Charleroi. Donderdag ondergaat Oumarou een MRI, maar wellicht zal hij toch een aantal weken buiten strijd zijn.

Ook Rami Gershon, Christian Santos, Renaud Emond en Fayçal Lebbihi zullen er omwille van blessures niet bij zijn tegen Lokeren. Lebbihi liep vorige week een lichte verrekking aan de knie op. De flankspeler hervatte vandaag de looptraining en zal volgende week aansluiten bij de groep.

De 20-koppige selectie van Bob Peeters bestaat uit volgende spelers (in numerieke volgorde): Cale, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Rowell, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Luyckx, Demjan, Maman en Van Steelant.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet