Go back

Dagnieuws 06/12: 20-koppige selectie voor RSCA – W-B

Bob Peeters heeft vrijdag na afloop van de voormiddagtraining zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd bij Anderlecht  (7 december, 18u00). Voor Cécric D’Ulivo en Jorn Vermeulen (beiden out met een hamstringblessure) komt de match nog te vroeg. Jonathan Rowell was onzeker met hinder aan de adductoren, maar geraakte wel tijdig fit en behoort wel tot de wedstrijdkern.

Daarnaast moeten o.a. ook Fayçal Lebbihi, Renaud Emond en Aboubakar Oumarou het competitieduel met RSCA aan zich voorbij laten gaan. Een MRI-scan van Oumarou’s adductoren bevestigde intussen de echografische analyse van de clubarts: een scheurtje van een tweetal centimeter. Een operatie is niet nodig, Oumarou wordt op de club behandeld, o.a. met PRP (plaatjes rijk plasma). Hij zal wellicht drie à vier weken onbeschikbaar zijn.

Verder kan Bob Peeters voor het eerst beroep doen op Kassim Doumbia. De verdediger werd na het vertrek van Michaël Clepkens opgenomen in de squad list van W-B en is speelgerechtigd.

De wedstrijdkern van W-B voor de wedstrijd bij Anderlecht bestaat uit volgende 20 spelers (in numerieke volgorde): Cale, Doumbia, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Rowell, Godemèche, Steppe, Blondelle, Sterckx, Coosemans, Van den Eynde, Luyckx, Demjan, Maman en Van Steelant.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet