Go back

Dagnieuws 05/12: D’Ulivo en Vermeulen out met hamstringblessure

Cédric D’Ulivo en Jonathan Rowell moesten woensdagavond hun bekerwedstrijd tegen Lokeren halfweg staken. D’Ulivo liep een verrekking op aan de hamstrings, Rowell ondervond hinder aan de adductoren. De Engelsman liet vandaag een echo nemen en zal mogelijk morgen al meetrainen met de groep. Ook Jorn Vermeulen beëindigde de wedstrijd niet zonder schade, net als D’Ulivo is de rechtsachter out met een hamstringblessure. Het trio werd vandaag begeleid door de medische staf.

Ook Aboubakar Oumarou kreeg donderdag verzorging van de kiné, Fayçal Lebbihi volgde een individueel loopprogramma. De wedstrijd bij Anderlecht van zaterdag 7 december komt wellicht nog te vroeg voor de winger, die volgende week zal aansluiten bij de groepstrainingen. De rest van de spelersgroep werkte donderdagochtend een uitlooptraining af.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet