Go back

SK BEVEREN – KV OOSTENDE (03/03): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Morgen (03/03) staat alweer een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. Om 19.15 uur fluit scheidsrechter Klass Clerkx de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Wout Bonhomme en Jonas Van Dyck. Arne De Beuckelaer is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Vorige week knokten onze Leeuwen zich in extremis in het eigen Freethielstadion naar een puntje tegen KMSK Deinze. Ondanks de oververdiende openingstreffer van Ismaheel draaiden de bezoekers de scheve situatie helemaal om via Van Landschoot en Quintero. Geel-blauw gaf echter niet op, in de extra time kon kapitein Bateau alsnog de gelijkmaker in doel koppen.

KV Oostende moest donderdag nog aan de bak in de Croky Cup. Na een bijzonder knap parcours moesten de Kustboys in de terugwedstrijd van de halve finale hun meerdere erkennen in Antwerp.

In de competitie loopt het voor Oostende dit seizoen niet zo vlot. KVO kende een bijzonder moeilijke start, de eerste drie speeldagen leverden geen punten op. In de daaropvolgende weken werd vaak gelijkgespeeld waardoor de Oostendenaren lange tijd helemaal onderaan het klassement bengelden. Na de nederlaag tegen onze Leeuwen werd T1 Stijn Vreven de laan uitgestuurd. Hij werd vervangen door Jamath Shoffner.

Ondertussen staat Oostende met 22 punten, door een puntenaftrek van zes punten, op een dertiende plaats in de stand. De afgelopen weken won KVO tegen Francs Borains en Lommel twee uitwedstrijden, vorige week trok Club NXT in de Diaz Arena aan het langste eind.

TICKETING

De loketten zullen op wedstrijddag geopend zijn. Toch raden we iedereen aan tickets steeds op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor vermijd je wachtrijen én de extra administratiekost van €5/ticket.

Meer praktische info lees je op DEZE pagina.

SELECTIE

Jakov Filipovic is er na zijn schorsing opnieuw terug bij. Coach De Decker rekent morgen tegen KV Oostende op onderstaande 21 Leeuwen.