Go back

SK BEVEREN – KMSK DEINZE (23/02): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Vrijdag (23/02) ontvangt SKB competitieleider KMSK Deinze op de Freethiel. De wedstrijd vindt plaats om 20.00 uur. Alle praktische info omtrent deze match kan je in onderstaand bericht terugvinden.

TICKETING

Tickets voor deze partij kunnen zoals steeds eenvoudig aangekocht worden via skb.roboticket.com. Op DEZE pagina leggen we jullie alles haarfijn uit.

Indien het toch niet zou lukken om tickets te bestellen, kan steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk verder te helpen.

Een ticket aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (21/02), donderdag (22/02) en vrijdag (23/02) telkens van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Ook ’s avonds zullen de loketten geopend zijn.

Hou bij aankopen aan het onthaal/loket rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Wie vrijdag komt genieten van het President’s Diner is welkom vanaf 17.30 uur. De inschrijvingen voor dit smaakvolle menu verlopen via DEZE pagina.

Bij het President’s Diner wordt gewerkt met een ‘all-in drankformule‘. Tot de rust zijn alle dranken inbegrepen.

Brasserie Themacafé opent om 18.00 uur de deuren. Dit keer kan er genoten worden van een heerlijk pizzabuffet! Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

De inschrijvingen voor de diners lopen tot donderdagmiddag (22/02 om 12.00 uur).

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen vrijdag de stadiondeuren om 18.30 uurDJ Levi brengt jullie in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Stadion-DJ Cloudgrinder draait na de match een set in café E, DJ Patrick De Zwart kiest de platen in onze businesszaal. Vanaf 22.15 uur zijn ook supporters uit andere vakken hier welkom.

Zoals steeds verwelkomen we vrijdag opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Stijn Vlaminck als special guest nog eens aan de aftrap.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

Tot vrijdag!