Go back

SK BEVEREN – LIERSE K. (10/02): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Morgen (10/02) staat de tweede thuiswedstrijd van 2024 op het programma. Om 16.00 uur fluit scheidsrechter Matonga Simonini de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren David Symons en Kevin Debeuckelaere. Bert Verbeke is de vierde official van dienst. De wedstrijd staat helemaal in het teken van de SKB Schools Day. Door deze actie ontvangen we 1500 extra supporters in het Freethielstadion!

VOORBESCHOUWING

Onze Leeuwen boekten vorige week een knappe overwinning tegen Zulte Waregem. Na nederlagen tegen Club NXT en Francs Borains deed deze driepunter zowel op als naast het veld bijzonder veel deugd.

Tegenstander Lierse kende de afgelopen weken een moeilijke periode. De laatste overwinning van de Pallieters dateert al van 3 december. Nadien volgden maar liefst vijf nederlagen. Tussendoor werd er enkel tegen Seraing gelijkgespeeld. Ondertussen nam geel-zwart ook afscheid van coach Jo Christiaens. Toch mag onze tegenstander morgen niet onderschat worden.

Door de resultaten van de inhaalwedstrijden van afgelopen woensdag staan onze Leeuwen na 20 speeldagen op een zevende plaats in de stand. Geel-blauw heeft drie punten achterstand op de nummers vier, vijf en zes: Lommel, Patro en Dender. Kortom, de spanning bovenaan de stand is na deze midweekwedstrijden alleen maar toegenomen!

PRAKTISCHE INFO

De loketten zullen op wedstrijddag geopend zijn. Toch raden we iedereen aan tickets steeds op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor vermijd je wachtrijen én de extra administratiekost van €5/ticket.

Meer praktische info lees je op DEZE pagina.

SELECTIE

Coach De Decker rekent morgen tegen Lierse K. op onderstaande 21 Leeuwen. Petar Vitanov zit voor het eerst in de wedstrijdselectie.