Go back

SK BEVEREN – LIERSE K. (10/02): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (10/02) staat de tweede thuiswedstrijd van 2024 op het programma. De partij staat helemaal in het teken van de SKB Schools Day en gaat van start om 16.00 uur. Op deze pagina verzamelen we alle praktische info omtrent deze wedstrijd.

PROGRAMMA

Zaterdag staat onze jaarlijkse SKB Schools Day op het programma. Leerlingen en leerkrachten van scholen uit Beveren en omstreken mogen de partij tegen Lierse K. helemaal GRATIS bijwonen! De inschrijvingen liepen de afgelopen weken erg vlot binnen. We zijn dan ook bijzonder trots om 1500 extra fans in het Freethielstadion te mogen ontvangen.

Hierdoor zal de hoofdtribune zaterdag zeer goed gevuld zijn! We roepen daarom op om vroeg genoeg naar de Freethiel af te zakken. Om 14.30 uur openen de stadiondeuren en kunnen de kinderen die dat wensen zich in geel-blauwe kleuren laten schminken. Vanaf 15.15 uur gaat vervolgens het programma in de tribunes van start.

Belangrijk! Mensen met een ticket van de SKB Schools Day voor vak A én B betreden het stadion via de ingang van vak A. Wie een ticket voor vak C ontving, maakt gebruik van ingang C.

In de fanzone warmt DJ Levi jullie vanaf 14.30 uur op, na de wedstrijd is iedereen vanaf 18.15 uur welkom in onze businesslounge. DJ Jurgen sluit daar de dag met de juiste beats af!

TICKETING

Door de Schools Day zijn vakken A en C uitverkocht. Er zijn nog zitplaatsen beschikbaar in vakken F, G en H (kant Meerminnendam). Ook voor vak E (staantribune) kunnen nog tickets aangeschaft worden.

Surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van je favoriete plaats!

DINEREN OP DE FREETHIEL

Doordat de wedstrijd om 16.00 uur plaatsvindt, gaan het President’s Diner & Brasserie Themacafé om 13.30 uur van start.

Het smaakvolle menu van het President’s Diner kan op DEZE pagina bekeken worden, je kan er ook meteen inschrijven.

Bij Brasserie Themacafé staat dit keer, naast de klassiekers stoofvlees en vol-au-vent, als derde optie pasta met spinazie en tomatensaus op het menu. Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

De inschrijvingen voor beide eetarrangementen lopen tot en met donderdag 8 februari.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam sinds het begin van dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

VIP BUSINESS SEATS

Naast de gekende formule kan er bij onze business seats vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule*.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ krijgen toegang tot deze lounge. De VIP-formule is beschikbaar als ticket en als abonnement.

*Enkel geldig op gewone dranken (zie prijslijst) als bier, frisdrank, water en huiswijn.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

Tot zaterdag!