Go back

SK BEVEREN – KV OOSTENDE (03/03): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zondag (03/03) ontvangen onze Leeuwen KV Oostende op de Freethiel. De wedstrijd gaat van start om 19.15 uur. Alle praktische info omtrent deze match kan je in onderstaand bericht terugvinden.

TICKETING

Tickets voor deze partij kunnen zoals steeds eenvoudig aangekocht worden via skb.roboticket.com.

Op DEZE pagina leggen we jullie alles haarfijn uit. Indien iets toch niet lukt, kan steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk verder te helpen.

Een ticket aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (28/02), donderdag (29/02) en vrijdag (01/03) telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagnamiddag sluiten we om 16.30 uur. Op wedstrijddag zullen de loketten geopend zijn.

Hou bij aankopen aan het onthaal/loket rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen zondag de stadiondeuren om 17.45 uurDJ Mathieu (De Boiteurs) brengt jullie in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Na de match kiest DJ Patrick De Zwart de platen in onze businesszaal. Vanaf 21.30 uur zijn ook supporters uit andere vakken hier welkom.

Zoals steeds verwelkomen we zondag opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Johan Van Rumst als special guest nog eens aan de aftrap.

ACTIE: PRESIDENT’S DINER + TICKET = €95

Kom voorafgaand aan de partij tegen KVO genieten van het heerlijke President’s Diner. Naast de all-in drankformule (tot de rust) is zondag ook het ticket inbegrepen!

Meer details over de all-in drankformule kan je op DEZE pagina terugvinden, je kan er ook meteen inschrijven. Het diner gaat zondag om 16.45 uur van start.


Brasserie Themacafé
opent zondag om 17.15 uur de deuren. Naast de traditionele klassiekers stoofvlees en vol-au-vent staat dit keer pasta met gegrilde groenten als vegetarisch alternatief op het menu. Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

De inschrijvingen voor beide eetarrangementen lopen tot en met donderdag 29 februari.

 

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

Tot zondag!