Go back

SK BEVEREN – KMSK DEINZE (23/02): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Morgen (23/02) nemen onze Leeuwen het op tegen leider KMSK Deinze. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Michiel Allaerts de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Koen Thijs en Maarten Toeback. Tim De Keyzer is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Vorige week leed SKB op bezoek bij Dender een zure nederlaag. Door dit verlies zakte geel-blauw opnieuw uit de top 6 van het klassement. SKB staat momenteel op een achtste plaats, zeven punten minder dan leiders Deinze en Beerschot.

Deze twee teams namen het vorige week tegen elkaar op in de Dakota Arena. De Tigers beleefden in eigen huis een hoogdag en boekten tegen de Kielse Ratten een prestigieuze overwinning. Deinze won de partij uiteindelijk met 4-2. Anne, Hendrickx, van Landschoot en Kehrer waren de doelpuntenmakers van dienst.

Geel-blauw krijgt morgen een nieuwe kans om de kloof met de top van het klassement te verkleinen. Coach Wim De Decker rekent op onderstaande 21 Leeuwen om die moeilijke taak tot een goed einde te brengen. Filipovic is er niet bij. Hij kreeg tegen Dender zijn vijfde gele kaart en moet de partij tegen Deinze vanuit de tribunes volgen.

TICKETING

De loketten zullen op wedstrijddag geopend zijn. Toch raden we iedereen aan tickets steeds op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor vermijd je wachtrijen én de extra administratiekost van €5/ticket.

Meer praktische info lees je op DEZE pagina.