Go back

YOUSEF SALECH VERLAAT DE FREETHIEL

Foto's: Brent Jolie

SK Beveren kondigt het onmiddellijke vertrek aan van aanvaller Yousef Salech. Geel-blauw leende de aanvaller sinds eind augustus van Bröndby IF.

In zijn eerste wedstrijd tegen SL16 liet Salech door te scoren meteen zien tot wat hij in staat is. De afgelopen maanden verscheen de spits bij geel-blauw zestien keer tussen de lijnen en droeg hiermee zijn steentje bij aan de prestaties van het team.

“Ik heb genoten van mijn tijd in Beveren. Ik kwam naar hier om te strijden voor een basisplaats en heb dat met veel overtuiging gedaan. Er is uitstekend met mij gewerkt en ik heb enorm veel bijgeleerd, zowel tijdens de trainingen als in de wedstrijden. Mijn periode bij SK Beveren was een positieve ervaring en heeft van mij een betere voetballer én mens gemaakt.”

De 22-jarige aanvaller staat erop de staf en zijn teamgenoten te bedanken voor hun warm welkom en de steun tijdens zijn verblijf. “Ook de fans zou ik graag willen bedanken. Zij ontvingen me met open armen waardoor mijn eerste buitenlandse avontuur een leuke ervaring werd.”

Salech wenst SKB het allerbeste toe voor de toekomst en verzekert de club te zullen blijven volgen in de promotiestrijd. “Ik zal aan mijn tv gekluisterd zitten om mijn teamgenoten te zien strijden voor promotie.”

SK Beveren wenst op haar beurt Salech te bedanken voor zijn toewijding en professionalisme tijdens zijn periode bij de club.

Nog veel succes in je verdere carrière, Yousef!

YOUSEF SALECH LEAVES THE FREETHIEL

SK Beveren announces the immediate departure of forward Yousef Salech. The yellow-blue team had loaned the attacker from Bröndby IF since the end of August.

In his debut match against SL16, Salech demonstrated his capabilities by scoring immediately. Over the past few months, the striker has appeared sixteen times in the yellow and blue jersey, contributing to our squad and performances.

“I have thoroughly enjoyed my time in Beveren. I came here to compete for a starting spot, and I did so with great determination. I’ve been excellently supported, and I’ve learned a tremendous amount, both in training and during matches. My time at SK Beveren has been a positive experience, shaping me into a better footballer and person.”

The 22-year-old forward insists on expressing gratitude to the staff and his teammates for their warm welcome and support during his stay. “I would also like to thank the fans. They embraced me warmly, making my first foreign adventure a delightful experience.”

Salech wishes SKB all the best for the future and assures the club that he will continue to follow their promotion campaign. “I’ll be glued to my TV, cheering on my teammates as they fight for promotion.”

In turn, SK Beveren expresses its gratitude to Salech for his dedication and professionalism during his time at the club.

Best of luck in your future career, Yousef!